Naked The Hague teller

Crowdfunding succesvol afgerond!

Naked The Hague crowdfunding
Naked The Hague crowdfunding
Doelbedrag behaald - Campagne afgerond

Op 26 mei 2022 werd de crowdfundingcampagne gestart. Ik had daarvoor het platform van ‘Voor de Kunst’ uitgekozen. Dat is een bekende site die zich richt op campagnes in de creatieve sector. 
De geadviseerde looptijd van een campagne is 35 dagen dus die heb ik aangehouden. 

crowdfunding Naked The Hague30 Juni stopte de campagne en ik ben heel blij met het resultaat want het gestelde streefbedrag is behaald. Sterker nog, er is zelfs 11% meer gedoneerd. Maar liefst 255 donateurs (en 269 donaties) hebben hier aan bijgedragen!  Wat een mooie bevestiging van het belang van dit project. 

Het was wel heel spannend om het proces van donaties te volgen. Telkens de twijfel of we het op tijd zouden halen of niet. Crowdfunden betekent ook het voortdurend bestoken van vrienden en kennissen met het verzoek om bij te dragen, maar dat was zeker niet mijn favoriete bezigheid. Heeft die persoon niet meegedaan omdat hij niet wil of omdat hij niet op de hoogte is? In het eerste geval prima natuurlijk, in het tweede geval een gemiste kans…, dus dan toch nog maar even vragen.  Gelukkig is dat proces nu achter de rug en ga ik me richten op de productie van het fotoboek én op de organisatie van de tentoonstelling. 


De officiële opening van de tentoonstelling is op vrijdag 30 september 2022 en is voor deelnemers en genodigden. Zaterdag 1 oktober, zondag 2 oktober en het weekend erna (8 en 9 oktober) is de tentoonstelling gratis toegankelijk voor het publiek.

Precieze gegevens (tijden en locatie) zal ik na de zomervakantie op deze site publiceren.

Leon Naked The Hague

 

Naked The Hague crowdfunding
Deel deze post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Behind the scenes NR

Eerdere nieuwsitems