Naked The Hague teller

Inschrijven voor deelname

Naked The Hague

Doel behaald - 250 deelnemers op de foto

Onderstaande tekst is sinds 9 juli 2022 niet meer relevant. De fotografie voor dit project is gestart in februari 2022 en stopte op 9 juli. In die tijd zijn heb ik 251 deelnemers geïnterviewd en gefotografeerd. Een selectie van deze foto’s publiceer ik in het boek en de foto’s van alle deelnemers zullen tentoongesteld worden. 

Gezocht: 250 deelnemers

Voor Naked The Hague wil ik zo’n 250 mensen fotograferen, gekleed en naakt. Ik praat uitgebreid met elke deelnemer om goed duidelijk te krijgen waarom die mee wil doen. Ik ben dan vooral geïnteresseerd om te horen over je lichaamsbeeld; wat maakt dat je (on-)tevreden zijn over je lichaam? Is dat altijd zo geweest? 
Van iedereen die gefotografeerd is zullen de foto’s op de tentoonstelling te zien zijn. Een selectie van foto’s van ca. 150 deelnemers zal gebruikt worden voor het boek.

Registreren & bevestigen // n.v.t.

Tof dat je mee wilt doen! Vul dan nu het onderstaande formulier in en klik op ‘verzenden’. Je ontvangt binnen enkele minuten een email waarin je gevraagd wordt je inschrijving te bevestigen door op een link in die email te klikken.
Zodra de beschikbare fotografiedagen bekend zijn en jouw inschrijving is bevestigd, ontvang je een email- of textbericht met de uitnodiging een datum en tijd te kiezen die jou schikt. Voor elke deelnemer wordt 1 uur gereserveerd.

Naked Rotterdam IDTV

Snel naar ...

Aanbevelingen Naked The Hague:

Deelnemers Naked Rotterdam

60 jaar
Internationaal Chauffeur
24 jaar
Student
59 jaar
Monteur
60 jaar
Docent
Previous slide
Next slide