Naked The Hague teller

Steunen en/of doneren

Alle steun is van harte welkom

Van najaar 2021 tot nazomer 2022

Naked The Hague is een omvangrijk fotografieproject met een sociaal maatschappelijke doelstelling. Het heeft verschillende uitingsvormen (de website, social media kanalen, de fotografie, het boek, etc.) en zal ongeveer 10 maanden tot een jaar in beslag nemen. Er is sprake van een verantwoordelijkheid met betrekking tot de kwaliteit van het werk richting de Friedler familie én natuurlijk naar alle deelnemers die zich voor dit project ook letterlijk blootgeven.

Klein team
Ondanks de omvang draaide het hele project slechts op 2 personen: Marieke, die assisteerde bij de fotografie en de ontvangst van deelnemers regelt en ikzelf, Leon. Ik fotografeer, bouw en onderhoud de website, verzorg de werving van en het contact met de deelnemers en doe de PR.

Naast dit vaste team werkt een aantal mensen af en toe aan het project. Dat varieert van hulp bij de opbouw van de set waar gefotografeerd wordt, tot bijvoorbeeld het controleren van een persbericht.
De Stichting Fotografie in Beeld werd specifiek voor dit project opgericht met als doel het werven van fondsen en het tonen van een transparante financiering. De drie bestuursleden werkten op vrijwillige basis en ontvingen dus geen vergoeding voor hun werk. Per april 2023 is de stichting opgeheven.

Begroting
 

Het project bestaat uit verschillende fasen en aan de hand daarvan is de begroting opgebouwd:

De door mij gemaakte uren (750) staan in de begroting voor € 40,-/uur. Ik vraag geen vergoeding voor het werk en dus is het eindbedrag van de begroting geen € 84.500,- maar ‘slechts’ € 50.000,-
Voor de productie van het boek is het crowdfundingsplatform ‘Voor de Kunst’ ingezet. 

Vragen?

Bel of mail mij gerust. Telefoon: +31 6 41773828

Vlog Aardig Onderweg Award

Snel naar ...

Deelnemers Naked Rotterdam

Motivatie deelnemers

Behind the scenes NR