Naked The Hague teller

Steunen en/of doneren

Alle steun is van harte welkom

Van najaar 2021 tot nazomer 2022

Naked The Hague is een omvangrijk fotografieproject met een sociaal maatschappelijke doelstelling. Het heeft verschillende uitingsvormen (de website, social media kanalen, de fotografie, het boek, etc.) en zal ongeveer 10 maanden tot een jaar in beslag nemen. Er is sprake van een verantwoordelijkheid met betrekking tot de kwaliteit van het werk richting de Friedler familie én natuurlijk naar alle deelnemers die zich voor dit project ook letterlijk blootgeven.

Klein team
Ondanks de omvang draait het hele project vooralsnog slechts op 3 personen: Destiny, die advies geeft over het gebruik van de social media, Marieke, die assisteert bij de fotografie en de ontvangst van deelnemers regelt en ikzelf, Leon. Ik fotografeer, bouw en onderhoud de website, verzorg de werving van en het contact met de deelnemers en doe de PR.

Naast dit vaste team werkt een aantal mensen af en toe aan het project. Dat varieert van hulp bij de opbouw van de set waar gefotografeerd wordt, tot bijvoorbeeld het controleren van een persbericht.
De Stichting Fotografie in Beeld is specifiek voor dit project opgericht met als doel het werven van fondsen en het tonen van een transparante financiering. De drie bestuursleden werken op vrijwillige basis en ontvangen dus geen vergoeding voor hun werk.

Begroting
 

Het project bestaat uit verschillende fasen en aan de hand daarvan is de begroting opgebouwd:

De door mij gemaakte uren (750) staan in de begroting voor € 40,-/uur. Ik vraag geen vergoeding voor het werk en dus is het eindbedrag van de begroting geen € 84.500,- maar ‘slechts’ € 50.000,-
Voor de productie van het boek zal het crowdfundingsplatform ‘Voor de Kunst’ ingezet gaan worden. De overige € 25.000,- hoop ik uit donaties van het bedrijfsleven op te halen.

Vragen?

Bel of mail de Stichting Fotografie in Beeld: info@StichtingFotografieInBeeld.nl  telefoon: +31 6 415 953 97

Vlog Aardig Onderweg Award

Snel naar ...

Deelnemers Naked Rotterdam

Motivatie deelnemers

Behind the scenes NR