Naked The Hague teller

Voorbereidingen (3)

Naked The Hague ANBI
Goed nieuws

Een van de ontwikkelingen van ‘deze tijd’ waar ik maar niet aan kan wennen is dat mensen niet reageren op emails. Het lijkt normaal te zijn dat je emails gewoon niet beantwoordt als de inhoud jou niet interesseert. Ik snap dat als het de zoveelste Nigeriaanse prins is die jou rijk wil maken. Ik snap het niet als het een beleefd verzoek om advies is. Het is toch een kleine moeite om te reageren? Ook al is het om te zeggen dat je geen interesse hebt en niet meer gemaild wilt worden.
Het zijn dan die paar bijzondere momenten die je een voldoende boost geven om weer een tijd door te gaan. Eén van die momenten was toen ik van prof. dr. Woertman een reactie kreeg op mijn LinkedIn verzoek. Haar advies en support helpen enorm. 

ANBI Stichting Fotografie in BeeldHet goede nieuws van vandaag is dat de Stichting die we hebben opgericht, in de hoop daar fondsen voor het project mee te werven, de Culturele ANBI status heeft gekregen. Dat staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling oftewel een goed doel. De voorzitter van de stichting heeft daar veel werk voor moeten verzetten en gelukkig is zijn  vasthoudendheid beloond.

Donaties fiscaal aantrekkelijk

Hopelijk helpt dit om potentiële donateurs over de streep te trekken want schenkingen aan ANBI organisaties zijn belastingtechnisch heel aantrekkelijk aangezien een donatie dan voor bedrijven 150% aftrekbaar is (voor particulieren 125%)!

Deel deze post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Behind the scenes NTH

Eerdere nieuwsitems