Naked The Hague teller

Voorbereidingen (6)

Naked The Hague
Dit is waar het om draait en waarom je mee moét doen!

De afgelopen dagen (Kerst en Oud en Nieuw) ben ik extra druk bezig om via FaceBook mensen te benaderen voor deelname aan Naked The Hague. Het is natuurlijk een heel onpersoonlijke aanpak maar toch zijn de reacties overwegend positief.

In Rotterdam ging ik vooral ook de straat op om mensen aan te spreken. Dat is dan wel persoonlijker maar leverde toch minder goede gesprekken op. Ik merk dat de mensen via FaceBook de tijd genomen hebben om mijn bericht te lezen, soms ook de website bekeken hebben, en dan reageren. Dat werkt dus wel. Ik ben zeker geen FaceBook fan (met ‘naked’ in de titel heb je het bij hen al gauw gedaan) maar het kunnen zoeken op plaatsnaam is heel fijn.

En dan dit.  Ik deel dit bericht met jullie maar het is helaas geen uitzondering. Ik krijg teksten als deze vaak en dat is best triest. 

“Beste Leon, Dank voor je bericht en voor jou ook de beste wensen. Een prachtig project en wat een lef hebben die mensen. Ik heb even gekeken op je website en ik weet niet of ik zoiets zou durven. Het is nou niet echt anoniem, lijkt me. Wat als mijn studenten me ineens zien staan, naakt?
Ik kan me helaas ook niet voorstellen dat iemand mij überhaupt naakt zou willen zien, maar dat heeft meer met mijn zelfbeeld te maken uiteraard.
 Op het strand loop ik ook liever niet in bikini richting zee, vind mezelf dan vreselijk eruit zien. Gekleed daarentegen, kan ik er best mee door.😅
Jeetje, het zou natuurlijk voor mij wellicht positief kunnen uitpakken voor mijn innerlijke psychische strijd. Ik moet hier heel goed over nadenken. Hartelijke groet.”
Deel deze post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Eén reactie

  1. Dit bericht maakt me verdrietig. Ik begrijp wat deze dame voelt en zeker t stuk over herkend worden, klinkt bekend. Een reactie die de maandag na de presentatie van het fotoboek NR werd gegeven “ zo hè , stoer zeg , dat je dit durft. Mooie foto zeg”. Bleek de echtgenoot van mijn collega er ook in te staan. Na de tentoonstelling op Katendrecht die wij samen met familie bezochten en daar vrienden tegen kwamen. Alleen maar positief. Realiseer je dat degene die het boek zal inkijken, hierin geïnteresseerd is en niet op zoek is naar jou! En dan t stuk over moeite hebben met t eigen lichaam “ wie wil mij naakt zien”? Ik zou zo graag t gesprek met je willen voeren. En dan samen door t boek NR heen bladeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Behind the scenes NR

Eerdere nieuwsitems