Naked The Hague teller

Voorbereidingen (7) De opbouw

Naked The Hague voorbereiding
Opbouw Naked The Hague studio in 60 seconden

De studio moest van gewone fotostudio omgebouwd worden naar decor voor Naked The Hague. 
Eerst moest ik natuurlijk beslissen wát dat decor dan zou zijn. In Rotterdam koos ik voor een ruwe industriële uitstraling omdat ik vond dat dat goed bij de stad paste. Voor Den Haag vond ik dat een meer statige opstelling goed zou kunnen werken. Den Haag heeft dat imago immers altijd gehad. Dat is overigens met de jaren wel achteruit gegaan. Vandaar dat ik gekozen heb de elementen van het decor aan te passen zodat het juist die ‘vergane glorie laat zien’. De lambrisering, de deur, de visgraat parketvloer, maar ook het behang is daarom licht opgeschuurd. Het oogt daardoor een beetje verweerd.

Deel deze post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Behind the scenes NTH

Eerdere nieuwsitems