Naked The Hague teller

Beluister het interview met Den Haag FM

Den Haag FM interview

Vandaag, 3 november, voelt als een eerste officiële, publieke moment van het project ‘Naked The Hague’. Natuurlijk ben ik al maanden aan de slag met de voorbereidingen en praat ik met Jan en Alleman om mijn verhaal onder de aandacht te brengen, maar nu, vandaag, werd het weer een beetje echter.

Gistermiddag werd ik gebeld door Bob Brinkman van Den Haag FM met de vraag of ik vandaag iets zou willen komen vertellen in zijn ochtend radioshow ‘Bob staat op’, bij Den Haag FM. Natuurlijk wilde ik dat hoewel ik me er nu zeer van bewust ben dat er nog geen 100% zekerheid is of het allemaal wel door kan gaan. 

Foto’s: Den Haag FM

Om 09:00 zat ik aan het Spui in de bibliotheek bij Bob aan tafel. Hij was duidelijk geïnteresseerd in het onderwerp en was heel blij met het boek van Naked Rotterdam dat ik hem kado gedaan heb. In een relatief korte tijd heb ik mijn verhaal kunnen doen en  de luisteraars kunnen wijzen op het adres van de website. Bob gaf aan dat hij, later in het project, graag nog eens met mij zou willen spreken om op die manier het project te volgen. Het spreekt voor zich dat ik dat ook een goed idee vond. Kortom, ‘wordt vervolgd!’. 

Deel deze post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Behind the scenes NTH

Eerdere nieuwsitems