Naked The Hague teller

Voorbereidingen (1)

Bureau Naked The Hague
Team or no team?

Vanaf het moment dat ik besloten had met Naked The Hague aan de slag te gaan stapelden de ideeën voor de uitvoering zich op. Bij mij werkt het dan zo dat ik dan na een tijdje overal stapeltjes notities heb liggen. Allemaal losse ideeën waarvan ik hoop op den duur een sterk geheel te kunnen maken.
Ik denk dat de projectwebsite de kapstok is waarmee ik al die losse gedachten en ideeën samen kan brengen. Time will tell.

Ik vind het belangrijk dat het project voor alle betrokkenen een positieve ervaring wordt. Het is dan belangrijk dat je mensen om je heen hebt die goed zijn in wat ze doen en tegelijkertijd als klankbord kunnen dienen tijdens het project. 


Ik heb een aantal enthousiaste mensen om me heen die ik graag in een actieve rol zou willen betrekken. Ik denk daarbij o.a. aan iemand die de social media kanalen beheert en een assistent fotografie die helpt op de set. Ik vind dat ik niets van hen mag verwachten zolang er niet een redelijke vergoeding tegenover staat. Hopelijk lukt het alsnog sponsors of donateurs te vinden waardoor hun betrokkenheid vastgelegd kan worden. 

Deel deze post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Behind the scenes NTH

Eerdere nieuwsitems